background-image-white

UX Researcher - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt!

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een UX Researcher die meebouwt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als UX Researcher bij Betty Blocks ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de user experience van ons platform. Je wordt onderdeel van het development team en zal werken aan een van de vijf grote deelproducten. Een development team bestaat uit een frontend developer, backend developer, tester, product owner, scrum master en UX / UI designer/researcher. Jij bent het brein achter de look en feel van het Betty Blocks platform. Jij bedenkt hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen. Gebruikers over de hele wereld gaan dagelijks aan de slag met jouw ideeën.

Je gaat aan het werk met een van de uitdagingen die het platform kent. Dit kan het verbeteren van een bestaand onderdeel zijn of het ontwikkelen van geheel nieuwe functionaliteit. Met in gedachte de visie en style van het Betty Blocks platform ga je aan de slag met verschillende schetsen.

Je werkt intensief samen met jouw product owner. De product owner heeft een product visie en kom met het 'wat' en het is aan jou de taak dit te verbeelden in de vorm van user flows. Je staat direct in contact met onze gebruikers uit ons gebruikerspanel. Je haalt feedback op om te valideren of wij waarde leveren met ons product. Je voert user tests uit om dit te onderbouwen.

Een positie waar je veel extern aan het werk bent met een sterke focus op User Experience.

Wie ben jij?

  • Je bent communicatief sterk en treed graag buiten de organisatie (contact met users);
  • Je kan je ideeën onderbouwen en overbrengen aan je team;
  • Je bent sterk in het samenwerken met collega's van verschillende disciplines;
  • Je bent betrokken, neemt initiatief en waarborgt kwaliteit (1 pixel meer of minder maakt jou wél uit);
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

UX Researcher - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op 06-25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.