background-image-white

Tester - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. Om onze toffe applicaties voor onze klanten te maken zoeken we een Tester die applicaties kan testen ontwikkelt op ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?

Als Tester ben je, samen met het team van testers, verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van onze (nieuw gebouwde) applicaties. Je houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van testactiviteiten. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het analyseren van de testbasis, het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van de testgevallen/testcases en het opstellen van test documentatie en rapportages. Je vormt daarbij de spil tussen de software ontwikkelaars en de gebruikers.


Wie ben jij?

  • Je hebt 1 jaar relevante ervaring als tester, bij voorkeur met het testen van webapplicaties;
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal;
  • Je hebt een sterk oplossend vermogen;
  • Bent in staat structuur aan te brengen in je werkzaamheden;
  • Je werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid;
  • Je bent gedreven, gaat voor kwaliteit en je bent trots op je resultaten;
  • Je hebt een proactieve en positieve houding!

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events.

Heb je andere vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Reus op: +316 21 44 92 43 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com

Tester - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.