background-image-white

Test Automation Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een Test Automation Engineer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Test Automation Engineer bij Betty Blocks kom je in een scrum team te werken met korte lijntjes. Daarnaast ben je onderdeel van groter geheel namelijk een internationaal team van JavaScript developers, Full Stack developers, Elixir developers, designers en DevOps engineers. 

Je houdt je bezig met het testen van het platform en het aanbrengen van structuur in het testen. Je bepaalt de test scope van een sprint en bent verantwoordelijk voor zowel de test voorbereiding als de uitvoer in een sprint. Je voert een product risico analyse uit aan het begin van een sprint, bepaalt de regressie en draagt bij aan het verbeteren van het test proces. We zijn op dit moment de stap naar Test Automation aan het maken, uiteraard draag jij hieraan bij. 

Wie ben jij?

  • Je hebt relevante ervaring als tester en met het testen van technische applicaties;
  • Je hebt ervaring met test automation; 
  • Je hebt ervaring met risk based testing;
  • Je hebt ervaring met JIRA en/of Confluence;
  • Je bent TMap of ISTQB gecertificeerd of bent bereid deze te behalen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Test Automation Engineer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Reus op 06-21 44 92 43 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com