background-image-white

Support Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. 

 Steeds meer bedrijven en software-ontwikkelaars maken gebruik van Betty Blocks als no-code ontwikkelplatform, zodat ook zij sneller in staat zijn om te innoveren.  Help jij onze klanten en partners snel weer op weg als ze vast dreigen te lopen bij het gebruik van ons platform?


Wat ga je doen?

Als klanten vragen hebben, zullen ze met jou als 1e lijns support engineer contact opnemen, dit doen ze o.a. via onze in-app chatfunctionaliteit. Een groot deel van de vragen kan jij vanuit je opgedane ervaring direct beantwoorden, in andere gevallen zul je eea. moeten opzoeken in beschikbare documentatie. Sommige vragen gaan verder dan de onze manuals, in dat geval schakel je met één van onze Betty-Blocks platform-guru’s.

Je gaat systematisch te werk, je logged alle vragen & issues zodat alles met de juiste prioriteit wordt opgepakt. Naast het opvolgen van vragen, zorg jij er mede voor dat onze manuals up-to-date zijn en alle FAQ’s goed zijn verwoord.  Verder heb je een signalerende functie, als je vaak dezelfde vraag of verzoek ziet langskomen maak je een feature- of change-requests aan.


Wie ben jij?

Bovenal, vind jij het leuk om mensen te helpen en vragen te beantwoorden, verder…..

  • Een gezellige collega met een flinke dosis humor;
  • Ben je goed in Engels;
  • Je werkt zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en bent positief ingesteld;
  • Je bent gemotiveerd om het vraagstuk van de klant op te lossen en daarmee de klant een stap verder te helpen;
  • Je hebt ervaring in webdevelopment (HTML/CSS);
  • Je bent een echte teamplayer, wanneer er problemen zijn die jij zelf niet kan oplossen bespreek jij deze met jouw (directe en indirecte) collega’s;
  • Je bent goed in staat om procesmatig te werken;
  • Een ambitieus en energiek talent, je bent eager om nog meer te leren;
  • In staat om kansen te zien en op te pakken, ben jij onze volgende platform guru?

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Support Engineer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.