background-image-white

Senior Test Automation Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt!

Om van de doorontwikkeling van ons product in goede banen te leiden , zoeken we een Senior Test Automation Engineer.

Wat ga je doen?
Als Senior Test Automation Engineer bij Betty Blocks kom je in een scrum team te werken met korte lijntjes. Daarnaast ben je onderdeel van groter geheel namelijk een internationaal team van JavaScript developers, Full Stack developers, Elixir developers, designers en DevOps engineers. 

Je houdt je bezig met het testen van het platform en het aanbrengen van structuur in het testen. Je bepaalt de test scope van een sprint en bent verantwoordelijk voor zowel de test voorbereiding als de uitvoer in een sprint. Je voert een product risico analyse uit aan het begin van een sprint, bepaalt de regressie en draagt bij aan het verbeteren van het test proces. 
We maken gebruik van o.a. cyprus.IO, Selenium & Jest, we zijn druk bezig onze Test Automation nog meer te professionaliseren, jij speelt hierin een een belangrijke rol.

Wie ben jij?

  • Je hebt relevante ervaring als tester en met het testen van technische applicaties;
  • Je hebt ervaring met test automation; 
  • Je hebt ervaring met risk based testing;
  • Je hebt ervaring met JIRA en/of Confluence;
  • Je bent TMap of ISTQB gecertificeerd of bent bereid deze te behalen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Senior Test Automation Engineer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op 06-25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com