background-image-white

Scrum Master - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Scrum Master die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Scrum Master bij Betty Blocks ben je ervoor verantwoordelijk dat de developers uit de interne teams hun werk succesvol uitvoeren. Je organiseert de backlog, organiseert en managet de dagelijkse stand-ups en bepaalt samen met de lead developer welke developer het beste op welk project kan werken. Je plant dit in en draagt zorg voor de realisatie van het project. Je stemt af wat aan het eind van iedere sprint gerealiseerd dient te zijn en wat nodig is om dat te bereiken. Achteraf kijk je tijdens een sprint retrospective welke doelen wel en niet behaald zijn en wat er veranderd dient te worden om dit de volgende keer beter te doen. 

Wie ben jij?

 • Je stuurt op efficiëntie en doet er alles aan om de output te optimaliseren;
 • Je neemt obstakels weg en zorgt ervoor dat niks in de weg staat voor de developers om hun werk te doen;
 • Je motiveert anderen om doelen te formuleren en er alles aan te doen deze te behalen;
 • Je denkt resultaat gestuurd en bent een kei in plannen en organiseren;
 • Je hebt affiniteit met IT en software.

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 • Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 • Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek. 
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 • Nooit meer de hond in de pot vinden.
  Toen we in februari van dit jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 • Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar careers@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marloes Zonneveld, Recruiter via 06 15 66 02 73.