background-image-white

Sales coach / trainer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een Sales coach / trainer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
In de rol van Sales coach / trainer zal je onderdeel worden van onze interne University. De University is verantwoordelijk voor het skill level van onze organisatie, zowel hard skill als soft skill. Jouw focus zal voornamelijk liggen op het ontwikkelen en coachen van onze SDR’s (Sales Development Representatives). Daarnaast treed je op als consultant en geef je advies over hiring, firing, doorgroei en salarisverhogingen. 

Je zal beginnen met het opzetten van een goed onboarding programma, het ontwikkelen van salestrainingen en bepalen welke externe resources er eventueel nodig zijn. Dagelijks ben je in contact met onze huidige SDR’s om samen met hun gesprekken terug te luisteren en hen te voorzien van feedback.

Naast Alkmaar hebben wij ook kantoren in Londen en Atlanta, je bent tevens de coach / trainer voor de SDR’s die daar werkzaam zijn. Omdat de University nog in de kinderschoenen staat heb je de mogelijkheid om deze, samen met je collega’s, vorm te geven!

Wie ben jij?
Voor ons is het belangrijkste dat je zelf hebt gewerkt in een sales rol, je hebt minimaal 3 jaar sales ervaring (waarvan minimaal 1 jaar in een B2B omgeving) waarbij koude acquisitie een groot gedeelte van de werkzaamheden was. Verder herken jij je in het volgende:

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding;
  • Je hebt ervaring met het opzetten en geven van (sales)trainingen;
  • Je hebt ervaring met het voeren van coachgesprekken; 
  • Je bent comfortabel met het voeren van gesprekken in het Engels; 
  • Je bent een motivator en inspirator. 


Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Sales coach / trainer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op:
 +316 25 77 83 75 of mail je vraag naar
careers@bettyblocks.com.