background-image-white

Product Marketeer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Product Marketeer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Jij ademt Betty Blocks, je droomt ‘s nachts over haar en bent haar grootste fan! Je wilt dat de hele wereld weet hoe awesome het platform is! We zijn constant bezig met het updaten van ons platform door het lanceren van nieuwe features. Jij gaat je bezighouden met informeren van onze bestaande klanten over deze veranderingen. Met jouw hulp weten onze toekomstige klanten precies waar het platform hen mee kan helpen. Voor het behalen van deze doelen neem je een coördinerende rol aan in de creatie van video content, als in demos, presentaties en webinars. In combinatie met het team content coördineer je de creatie van geschreven content omtrent het product (Betty Blocks).

Wij snappen dat je niet direct een Betty Blocks expert zal zijn. Je ontvangt van ons een uitgebreide Betty Blocks training. Je leert in een aantal dagen de ins en outs van het product. Daarna zal je in staat zijn zelf web based applicaties te bouwen. Hoe cool is dat!?

Je zal developers en het product team gaan interviewen om uit te vinden welke nieuwe features zijn gelanceerd. Jij bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van het platform. Je gaat verder op zoek naar input van buiten de organisatie: welke features missen onze klanten nog? Deze informatie speel jij door naar de Product Owner. 

Wie ben jij?

  • Je bent communicatief sterk en gaat graag de samenwerking aan;
  • Je bent een bruggenbouwer en brengt afdelingen samen (marketing en development);
  • Je spreekt en schrijft Engels op professioneel niveau;
  • Je bent tech savvy en hebt bij voorkeur ervaring met een SaaS omgeving;
  • Je hebt basiskennis van marketing en weet hoe je contact maakt met verschillende doelgroepen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Product Marketeer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op 06-25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com