background-image-white

Product Marketeer - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 360% groeide en dit is pas het begin. Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Platform Marketeer die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Jij ademt Betty Blocks, je droomt ‘s nachts over haar en bent haar grootste fan! Je wilt dat de hele wereld weet hoe awesome het platform is! We zijn constant bezig met het updaten van ons platform door het lanceren van nieuwe features. Jij gaat je bezighouden met informeren van onze bestaande klanten over deze veranderingen. Je bent ook betrokken bij het sales proces en zorgt ervoor dat er een lijn is in de communicatie naar nieuwe klanten. Met jouw hulp weten onze toekomstige klanten precies waar het platform hen mee kan helpen. Voor het behalen van deze doelen neem je een coördinerende rol aan in de creatie van video content, als in demos, presentaties en webinars. In combinatie met het team content coördineer je de creatie van geschreven content omtrent het product (Betty Blocks).

Wij snappen dat je niet direct een Betty Blocks expert zal zijn. Je zal deelnemen aan onze Betty Blocks Academy. Je leert in een aantal weken de ins en outs van het product. Daarna zal je in staat zijn zelf web based applicaties te bouwen. Hoe cool is dat!?

Je zal developers en het product team gaan interviewen om uit te vinden welke nieuwe features zijn gelanceerd. Jij bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van het platform. Je gaat verder op zoek naar input van buiten de organisatie: welke features missen onze klanten nog? Hoe kunnen we ons platform perfectioneren? Deze informatie speel je weer terug naar tech. In deze rol ben je een bruggenbouwer en in contact met verschillende afdelingen binnen onze organisatie.

Wie ben jij?

 • Je bent communicatief sterk en gaat graag de samenwerking aan;
 • Je bent een bruggenbouwer en brengt afdelingen samen (marketing, sales en development);
 • Je spreekt en schrijft Engels op professioneel niveau;
 • Je bent tech savvy en hebt bij voorkeur ervaring met een SaaS omgeving;
 • Je hebt basiskennis van marketing en weet hoe je contact maakt met verschillende doelgroepen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari van 2018 naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch?
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien.

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar perry.hofman@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met onze recruiter Perry Hofman op 06-25 77 83 75.