background-image-white

No-Code Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Om maatwerkapplicaties voor onze klanten te ontwikkelen zijn we op zoek naar Developers die zich het Betty Blocks platform eigen willen maken.

Wat ga je doen?
Wij ontwikkelen applicaties op ons eigen no-code ontwikkelplatform Betty Blocks. Hiermee zijn we in staat om in korte tijd, toffe oplossingen voor onze klanten te realiseren. Als no-code developer ben jij verantwoordelijk voor het technische aspect van deze oplossing en bouw je voor onze klanten, zonder te programmeren (backend), in korte tijd, webapplicaties op ons eigen applicatie-ontwikkelplatform.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met softwareontwikkeling, Idealiter heb je ooit een website met wordpress gemaakt of heb je enige kennis van bijvoorbeeld JavaScript, HTML en CSS.
  • Je bent een gezellige collega met een gezonde dosis humor, vindt het leuk om regelmatig contact te hebben met klanten en bent in staat je te verplaatsen in het proces en de beleving van de klant;
  • Je werkt zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en bent positief ingesteld;

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. 

No Code Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op 06-25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.