background-image-white

Business Development Representative BeNeLux - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Business Development Representative die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Je gaat je bezighouden met het genereren en kwalificeren van leads voor het Betty Blocks platform. Je herkent kansen in de markt en speelt hier actief op in. Je benadert potentiële klanten pro-actief via email en gaat daarna het gesprek telefonisch of via Skype aan. Je geeft online platform demo’s waarin je het platform en uitgewerkte voorbeelden laat zien terwijl je de lead verder kwalificeert.

Wie ben jij?

  • Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit. Jij weet elke boodschap perfect over te brengen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
  • Je bent prima in staat om complexe zaken op hbo niveau begrijpelijk te maken;
  • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring binnen sales in de vorm van relevante (bij)banen;
  • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Business Development Representative BeNeLux - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.