background-image-white

Elixir Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een Elixir Developer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform. Nog geen ervaring met Elixir? Geen probleem, bij ons kun je het leren! 

Wat ga je doen?
Je wordt onderdeel van een team van top ontwikkelaars, waarmee je samen werkt aan ons platform, Betty Blocks! Je werkt op een hoog schaalbaar platform met allerlei uitdagende problemen en met behulp van de nieuwste technologie├źn zoals Elixir, Erlang en OTP. We hebben een behoorlijke focus op het testen van programma modules en integratietesten en we werken momenteel aan een migratie naar de cloud. Met het team zul je regelmatig evenementen en bijeenkomsten bijwonen, zoals een Elixir meetup.

Wie ben jij?
  • Je hebt kennis van Elixir of wilt dit graag leren;
  • Je hebt affiniteit met functioneel programmeren;
  • Je bent betrokken, neemt initiatief en hebt een focus op kwaliteit;
  • Je bent gepassioneerd over het schrijven van kwaliteitscode;
  • Je zoekt altijd naar de beste technische oplossingen en houdt hierbij rekening met toekomstige eisen, behoeften en mogelijkheden.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar careers@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met onze recruiter Anouk Reus op 06-21 44 92 43.

Elixir Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Reus op 06-21 44 92 43 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.