Elixir Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Elixir developer die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Je wordt onderdeel van een team van top ontwikkelaars, waarmee je samen werkt aan het beste en coolste no-code platform, Betty Blocks! Je werkt op een hoog schaalbaar platform met allerlei uitdagende problemen en met behulp van de nieuwste technologieën zoals Elixir, Erlang en OTP. We hebben een behoorlijke focus op het testen van programma modules en integratietesten en we werken momenteel aan een migratie naar de cloud. Met het team zul je regelmatig evenementen en bijeenkomsten bijwonen, zoals een Elixir meetup.

Wie ben jij?
 • Je hebt kennis van Elixir of wilt dit graag leren;
 • Je hebt enige affiniteit met functioneel programmeren;
 • Je bent betrokken, neemt initiatief en hebt een focus op kwaliteit;
 • Je bent gepassioneerd over het schrijven van kwaliteitscode;
 • Je zoekt altijd naar de beste technische oplossingen en houdt hierbij rekening met toekomstige eisen, behoeften en mogelijkheden.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari van dit jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar recruitmentbb@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kun je contact met ons opnemen via op 088 - 465 44 00

Experience Betty Blocks

this website uses cookies to improve your experience.