background-image-white

DevOps Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een DevOps Engineer die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als DevOps Engineer bij Betty Blocks regel je samen met je collega's alles om het daadwerkelijke ontwikkelproces heen. Je draagt bij aan het migreren van ons platform naar de cloud. Je ontwikkelt en onderhoud de infrastructuur ten behoeve van het soepel functioneren van het platform. Je ontwikkelt daarnaast mee aan servers die nodig zijn om het platform te laten draaien en houd je bezig met het monitoren van de applicaties en clusters. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten en onderhouden van CI/CD pipelines en de stroomlijning van het release proces. 

Wie ben jij? 

 • Je hebt een voorliefde voor automatisering;
 • Je hebt ruimschootse ervaring met kubernetes, docker, ansible, cloud platforms, shell scripting en linux;
 • Je hebt ervaring met versiebeheersystemen;
 • Je bent bekend met diverse caching- en database technieken. 

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 • Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 • Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 • Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari van vorig jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 • Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar careers@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Anouk Reus, Recruiter via 06 21 44 92 43.