background-image-white

DevOps Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een DevOps Engineer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als DevOps Engineer bij Betty Blocks regel je samen met je collega's alles om het daadwerkelijke ontwikkelproces heen. Je draagt bij aan het migreren van ons platform naar de cloud. Je ontwikkelt en onderhoud de infrastructuur ten behoeve van het soepel functioneren van het platform. Je ontwikkelt daarnaast mee aan servers die nodig zijn om het platform te laten draaien en houd je bezig met het monitoren van de applicaties en clusters. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten en onderhouden van CI/CD pipelines en de stroomlijning van het release proces. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een voorliefde voor automatisering;
  • Je hebt ruimschootse ervaring met kubernetes, docker, ansible, cloud platforms, shell scripting en linux;
  • Je hebt ervaring met versiebeheersystemen;
  • Je bent bekend met diverse caching- en database technieken. 

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. 

DevOps Engineer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Reus op 06-21 44 92 43 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.