background-image-white

Designer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een Designer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Designer kom jij te werken op de marketing afdeling van Betty Blocks. Het is een gecombineerde functie waarbij je met name een focus hebt op interne projecten/applicatie, de websites en onze marketing uitingen.

Jij hebt in jouw functie Designer een focus op het vertalen van werkprocessen naar gebruiksvriendelijke interfaces. Daarbij kijk jij kritisch naar de websites en verbeter jij de usability. Je ontwikkelt zelfstandig grafische ontwerpen en zorgt dat deze op een juiste manier gerealiseerd worden door collega’s en/of externen.

Daarbij ben jij verantwoordelijk voor;

  • Het uitdragen van de brand identity van onze organisaties (online presence);
  • Ontwerpen van banners en drukwerk;
  • Sporadisch bedenken, opnemen en bewerken van video content. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding op het gebied van Multimedia Vormgeving / Webdevelopment;
  • Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid voor (online) B2B marketing en applicatie-ontwikkeling;
  • Je hebt ervaring met het Adobe Suite pakket en Sketch en bij voorkeur met HTML/CSS en JavaScript;
  • Je beschikt over een “jaw-dropping” portfolio;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Designer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op 06-25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.