background-image-white

Corporate Recruiter - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van onze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. Om onze groeiambitie waar te kunnen maken zoeken we daarom een Recruiter die ervoor gaat zorgen dat in 2023 iedereen een applicatie kan ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Als recruiter bij Betty Blocks, Woeler en NaaS (bro-companies) ben je verantwoordelijk voor het sourcen, spreken en aannemen van nieuwe collega’s. Jij bent, samen met onze huidige recruiters Dennis en Perry, verantwoordelijk voor het vinden van geschikte kandidaten voor alle openstaande functies van de bro-companies. Deze zoektocht brengt je van getalenteerde applicatie-ontwikkelaars tot business engineers en van gedreven verkopers tot creatieve marketeers.

Geen dag is hetzelfde als recruiter bij de bro-companies; wij werken als team intensief samen en starten de dag dan ook regelmatig met een kort overleg aangaande de stand van zaken. Na dit overleg ga je je eigen weg; je overlegt met de hiring managers over de lopende procedures, je hebt regelmatig contact met je kandidaten en de meeste uren van de dag ben je bezig met het vinden en matchen van kandidaten op onze vacatures. 

Oh, en wil je niet gestoord worden? Geen probleem! Zet je koptelefoon op en wij laten je met rust. Je bent namelijk een belangrijke speler binnen onze organisatie want je zorgt ervoor dat we kunnen blijven groeien. Het allerleukste aan deze functie bij de bro-companies is dat je veel vrijheid hebt en met alle afdelingen van de vier organisaties in aanraking komt, zo leer je iedereen snel kennen en voel je je snel thuis. 

Wie ben jij?

 • Je bent een enthousiaste medior recruiter en kunt zelfstandig werken (zelfleiderschap);
 • Sourcen kent geen geheimen voor jou en je komt met creatieve ideeën om mensen te overtuigen bij ons te komen werken; 
 • Je hebt ideeën over hoe je campus recruitment nog beter kunt inzetten waardoor wij jong talent uit de markt kunnen halen; 
 • Je doet het liefst aan 360 graden recruitment en haalt er voldoening uit dat je de juiste personen voor de juiste plek weet te vinden;
 • Je bent een echte sparringpartner voor de business en geeft hen gevraagd en ongevraagd advies; 
 • Je bent betrokken, productief en gaat voor kwaliteit. 


Must haves

 • HBO/ WO werk- en denkniveau;
 • Je spreekt een aardig woordje Engels;
 • Je hebt kennis van boolean search;
 • Je hebt een achtergrond in en passie voor recruitment;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met IT recruitment/ international recruitment. 

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events.

Corporate Recruiter - Alkmaar

Laat ons weten waarom jij de juiste persoon voor de functie bent

Vragen?
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten (Recruiter) op 06-25 77 83 72 of mailen naar careers@bettyblocks.com.