Zelf een app maken met Betty Blocks

Het Betty Blocks aPaaS is hét platform waarop je zonder enige technische achtergrond zelf een app maken kan, 8-10x sneller dan regulier programmeren. Door het visueel modelleren wordt er intuïtief gebouwd en is er geen kennis van coderen meer nodig. Op deze manier zelf een app maken is dus sneller, eenvoudiger, flexibeler en bovenal, een stuk voordeliger. Als je zelf een app maken gaat met het Betty Blocks platform is het belangrijk om te weten dat elke gemaakte applicatie volledig integreert met een eventueel bestaand systeem. Bekijk ook onze business cases om te zien waar en hoe Betty Blocks al ingezet wordt.

Meld je gratis aan. Je start binnen 2 minuten met je app maken.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.