SharePoint vervanging

Ben je op zoek naar een goede SharePoint vervanging? Een applicatie die eenvoudig, overzichtelijk en toch alle functionaliteiten biedt die je nodig hebt? Het Betty Blocks platform is bij uitstek geschikt voor SharePoint vervanging. Betty Blocks is een applicatie ontwikkelplatform waarmee je eenvoudig zelf applicaties kunt bouwen zoals SharePoint. Betty Blocks is ideaal voor SharePoint vervanging vanwege een flexibele opzet, maar dan robuust en betrouwbaar. Het systeem van Betty Blocks is gebasseerd op visueel modelleren waardoor je in no-time elke bedrijfsapplicatie volledig op maat bouwt. Deze opzet maakt continuous improvement mogelijk. Uiteraard staan wij klaar als er vragen zijn, of als je de applicatie wilt laten bouwen. SharePoint vervangen doe je met Betty Blocks!

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.