Portaal

Met het Betty Blocks platform beschik je over een eigen persoonlijk toegangs portaal. Door middel van dit portaal heb jij als enige toegang tot jouw applicaties. Via my.bettyblocks.com ga je direct naar het portaal waar je vervolgens verschillende opties hebt. Betty Blocks is een cloud-based platform. Dit houdt kort gezegd in dat overal waar internet is, er ook toegang is tot jouw eigen, beveiligde portaal. Naast het algemene portaal, is er per applicatie ook nog een toegangs portaal. Deze kan dus volledig per persoon afgestemd worden.

Ontwikkelen met het Betty Blocks platform gaat 8-10x sneller dan regulier programmeren. Door het visueel modelleren wordt er intuïtief gebouwd. Deze opzet zorgt er dus voor dat er eenvoudig en snel (bedrijfs)applicaties te bouwen zijn.

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.