Op zoek naar een ParaSQL alternatief?

Betty Blocks is het meest innovatieve ParaSQL alternatief waarmee (model gedreven) eenvoudig applicaties gebouwd kunnen worden. Betty Blocks als ParaSQL alternatief is een aPaaS platform waar middels een gebruiksvriendelijke interface, applicaties intuïtief gebouwd worden. Dit alles 8-10 keer sneller dan regulier programmeren. Als ParaSQL alternatief staan gebruiksgemak en integratiemogelijkheden met andere systemen bij Betty Blocks hoog in het vaandel. Op zoek naar een goed ParaSQL alternatief? Dan is Betty Blocks de eerste keuze. Maak een gratis account aan en begin met bouwen van je eigen applicatie.

Gratis aanmelden. Start binnen 2 minuten met je applicatie.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.