PaaS vervangen

Betty Blocks is een van de meest innovatieve en stabiele aPaaS platformen. Denk je aan PaaS vervangen? Dan biedt Betty Blocks een snel applicatie-ontwikkelplatform in de cloud, in combinatie met een App Store en Blocks Store. Als je denkt aan PaaS vervangen dan is Betty Blocks de leverancier die rapid application development naar een hoger niveau tilt. Lees ook ons artikel over de verschillende *aaS categoriën en kijk hoe wij geschikt zijn om PaaS vervangen. Tijdens het ontwikkelproces van een applicatie ligt niet alles vooraf vast. Je wilt de mogelijkheid hebben om op elk gewenst moment aanpassingen of uitbreidingen door te voeren. Dit maakt het Betty Blocks platform als PaaS vervangen een zeer geschikte keuze. Niet meer coderen, alleen visueel modelleren aan de hand van een intuïtieve drag and drop interface. Ontwikkel je applicaties 8-10 keer sneller, maak gratis een account aan en ga direct aan de slag met het bouwen van je eerste applicatie.

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.