Op zoek naar een alternatief voor Mendix?

Betty Blocks is een applicatie ontwikkelplatform waarmee je eenvoudig (bedrijfs)applicaties model gedreven kunt bouwen. 8x -10x sneller zonder programmeren. Aan de hand van een gebruiksvriendelijke interface wordt snel, kwalitatief hoogwaardig maatwerksoftware ontwikkeld. In onze App Store zijn templates beschikbaar van veelvoorkomende applicaties. Deze zijn direct in gebruik te nemen of tot in detail aan te passen aan de wensen en behoeften van het bedrijf. Betty Blocks is het Mendix alternatief wanneer je zoekt naar snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. Stop met programmeren en bouw visueel je business applicaties in Betty Blocks.

Ervaar het zelf en maak direct een gratis ontwikkelomgeving aan.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.