Maatwerk applicatie

Betty Blocks is een applicatie-ontwikkelplatform waarmee je eenvoudig een maatwerk applicatie kunt bouwen. Een maatwerk applicatie ontwikkelen op het Betty Blocks platform gaat 8-10x sneller, zonder programmeren. Middels visueel modelleren wordt er intuïtief gebouwd en is elke applicatie volledig op alle wensen af te stemmen.

Daarnaast beschikt het Betty Blocks aPaaS ook over een App Store. Hierin zijn templates van veelvoorkomende applicaties beschikbaar die direct in gebruik te nemen zijn. Elke applicatie is multi-device ready, beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke interface en is middels een API connectie naadloos op andere systemen aan te sluiten.

Meld je gratis aan en begin met het onwikkelen van je maatwerk applicatie.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.