Hoe maak ik een app

Hoe maak ik een app? Hier zijn verschillende manieren voor maar er zijn in eerste instantie 2 keuzes: De moeilijke, of de makkelijke manier. Hoe maak ik een app op de moelijke manier? Dat is eigenlijk de reguliere manier van programmeren. Een developer die programmeertalen beheerst bouwt voor een x bedrag per uur jouw applicatie. Dit neemt veel tijd in beslag, de applicatie is weinig flexibel voor aanpassingen en om over het totale kostenplaatje nog maar te zwijgen. Hoe maak ik een app op de makkelijke manier? Met het Betty Blocks platform. Het Betty Blocks platform is een model-based aPaaS platform waar vooraf geschreven code zich uit in een visueel intuïtieve omgeving. Hoe bouw je een app? Aan de hand van een drag-and-drop interface bouw je een applicatie, je schuift blokken in elkaar. Kijk bij onze business cases hoe Betty Blocks al wordt ingezet of klik op onderstaande button om een gratis account aan te maken en direct zelf aan de slag te gaan.

Meld je aan voor een gratis platformdemo
door een van onze experts.

Alle beheer in één omgeving

Ontwikkelen, testen & gebruiken in één omgeving. Bouw elk soort applicatie sneller en makkelijker dan de traditionele methode. Ontwerp een applicatie aan de hand van je eigen data model en logica. Programmeerkennis is niet meer nodig om je ideale bedrijfssoftware te maken.

Continuous Deployment

In tegenstelling tot andere platformen heb je met Betty Blocks de mogelijkheid om continue aanpassingen te doen die direct beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Overigens kun je in de sandbox omgeving alle wijzigingen eerst uitvoerig testen.

Templates

Geef je ontwikkelproject een kick-start met de Betty Blocks Templates. Betty Blocks heeft een aantal applicaties ontwikkeld voor processen die door veel bedrijven worden gebruikt. Pas de applicatie aan zodat het naadloos aansluit bij jouw eigen bestaande software en processen.

Out-of-the-Box Multi Device

Door de uitstekende user interface wordt elke applicatie gebruiksvriendelijk, ongeacht het type applicatie of kennisniveau van de gebruiker. Tevens zijn alle applicaties direct geschikt om zowel op de computer, tablet of mobiele browser te gebruiken.

Platform onafhankelijk

Met ons platform kun je vanaf elke apparaat met een internetbrowser ontwikkelen. Gebruik je favoriete browser om te ontwikkelen in plaats van alleen de Microsoft Windows computer waarmee andere systems werken.

Prijs

Betty Blocks hanteert een a-la-carte prijzen-systeem waardoor je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zodoende kunnen wij ons platform zeer scherp aanbieden.