Betty Blocks opgenomen in Gartner’s 2017 Enterprise HP-aPaaS Magic Quadrant

Betty Blocks is met deze plaatsing door Gartner uitgeroepen tot één van de beste applicatie-ontwikkelplatformen ter wereld. Het IT-onderzoeksbureau uit de Verenigde Staten heeft het bedrijf opgenomen in het Magic Quadrant voor Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service (aPaaS).

Check out the platform

Lees alles over het Magic Quadrant en
High-Productivity platformen

Jonge speler tussen grote namen
Betty Blocks is opgenomen in de nieuwste Magic Quadrant vanwege het vermogen om te leveren en de volledigheid van de visie. In het Magic Quadrant van Gartner is plaats voor een select groepje koplopers in de markt voor rapid application development platformen (RAD). Zo staan er dit jaar in het kwadrant maar veertien bedrijven, waaronder Oracle, Fujitsu, het Nederlandse Mendix en Salesforce, ‘s werelds grootste leverancier van CRM-software.

“Dat wij als relatief jonge speler uit Nederland nu in dit illustere rijtje staan is best bijzonder. Zeker als je bedenkt in welk tempo we dat voor elkaar hebben gekregen, dat zullen ze bij Gartner niet eerder zo snel hebben zien gebeuren”, aldus CEO Chris Obdam. Betty “We zitten nu al dichtbij de grote leaders als Salesforce en Mendix en dat is ook de plek waar we naartoe willen. Het is onze ambitie om de gevestigde orde uit te dagen en ons in de top 5 van applicatie-ontwikkelplatformen in de wereld te nestelen.” Download Whitepaper <>

Experience Betty Blocks