Op zoek naar Excel vervanging?

In het steeds veranderende software-ontwikkelingstijdperk wil je jouw data analyseren, beheren en controleren op een gestructureerde en gecentraliseerde manier. Nu gebeurt dit wellicht over verschillende Excel-sheets en er zijn voldoende redenen om dit anders te doen.

5 redenen om Excel te vervangen

Controle - kennis - efficiency - veiligheid - foutgevoeligheid.
We lichten ze toe en hebben de oplossing voor je.

Vervang Excel vandaag nog en
drastisch optimaliseer jouw bedrijfsprocessen.

Controle

Verschillende documenten, verschillende sheets. Het is heel herkenbaar maar weinig gestructureerd en overzichtelijk.
Met een applicatie heb je al je data centraal en overzichtelijk op 1 plek.

Kennis

Jouw documenten, jouw sheets. Natuurlijk kan je ze delen maar jij bent waarschijnlijk de enige die weet hoe ze zijn opgebouwd en hoe ze reageren op veranderingen. Big risk, wat als jij je kennis meeneemt en de sheets achterlaat?

Efficiëntie

Met Excel maak je gemakkelijk een snelle start. Maar wat gebeurt er wanneer er geen documentatie bij je sheets is en er errors zijn? Je moet dan handmatig al je calculaties nakijken waar de error zit. Of wanneer iemand anders in je sheets werkt en deze persoon een fout maakt?

Veiligheid

Losse sheets en documenten zijn niet extreem goed beveiligd. Ook kan je geen rollen toekennen en anderen weghouden van formules en macro's die je hebt gemaakt. En, wat dacht je van het mailen van Excel-sheets met gevoelige data?

Foutgevoeligheid

Je baseert zakelijke beslissingen op data uit Excel-sheets. Maar wat als deze niet correct zijn? Het zou in ieder geval niet voor het eerst zijn: Spreadsheet errors die bedrijven miljarden kosten.

De oplossing

Analysten als Gartner & Forrester noemen het 'low-code' of 'high-productivity' platforms voor rapid application development. Het Betty Blocks-platform valt in deze categoriën. Middels visueel modelleren ontwikkel je elke (web)applicatie zonder programmeren en daardoor 8-10x sneller. Aan de hand van een gebruiksvriendelijke interface ontwikkel je flexibel en intuïtief. Beheer jouw data vanuit 1 omgeving. Efficient, veilig en weinig foutgevoelig.
Meld je gratis aan en je begint binnen 2 minuten met je eigen applicatie.