background-image-white

Trainer - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. Om onze groeiambitie waar te kunnen maken zoeken we daarom een Trainer die ervoor gaat zorgen dat in 2023 iedereen een applicatie kan ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Je wordt onderdeel van onze recent opgerichte Academy, hierin leiden wij mensen op tot Betty Blocks expert. Dit zijn met name partners en klanten van Betty Blocks, maar ook (nieuwe) collega’s die met ons platform aan de slag gaan. Kortom, iedereen die interesse heeft om ons ontwikkelplatform beter te leren kennen

De focus ligt in het overbrengen van jouw kennis van het Betty Blocks platform en het inspireren van nieuwe gebruikers. Heb jij deze kennis van het platform nog niet? Geen probleem! Wij leren je alles wat je moet weten over Betty Blocks voordat jij zelfstandig trainingen gaat geven aan uiteenlopende doelgroepen. Trainingen kunnen daarom op allerlei locaties plaatsvinden - zelfs in het buitenland - maar meestal in De Hub, in Alkmaar.

Wie ben jij?

  • Je beschikt in elk geval over HBO werk- en denkniveau;
  • Je weet jezelf goed uit te drukken in de Nederlandse en Engelse taal; 
  • Het is fijn als je al wat kennis hebt van Javascript, HTML en CSS. Andere programmeerkennis is uiteraard ook welkom! 
  • Je hebt interesse in het no-code platform Betty Blocks. Neem een kijkje op bettyblocks.com, vraag een demo aan en ontdek wat je allemaal kan met het platform.

Verder . . . 

  • Ben je energiek en enthousiast, daardoor ben je in staat anderen te motiveren en overtuigen;
  • Communicatief sterk, je vindt het leuk om voor groepen te staan en deze te inspireren; 
  • Ben je tech savvy en ziet het als een uitdaging om zelf Betty Blocks expert te worden; 

 

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events. 

Trainer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.