background-image-white

Tester - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeiden en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Tester die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Tester bij Betty Blocks kom je in een klein team van testers te werken met korte lijntjes. Daarnaast ben je onderdeel van een internationaal team van JavaScript developers, Full Stack developers, Elixir developers, designers en product specialisten. 

Je houdt je bezig met het testen van het platform en het aanbrengen van structuur in het testen. Je bepaalt de test scope van een sprint en bent verantwoordelijk voor zowel de test voorbereiding als de uitvoer in een sprint. Je voert een product risico analyse uit aan het begin van een sprint, bepaalt de regressie en draagt bij aan het verbeteren van het test proces. 

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring als tester en met het testen van technische applicaties;
 • Je hebt ervaring met risk based testing;
 • Je hebt ervaring met Agile/Scrum;
 • Je hebt ervaring met JIRA/Confluence;
 • Je hebt affiniteit met test automation;
 • Je bent TMap of ISTQB gecertificeerd of bent bereid deze te behalen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee? 
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek 
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari van vorig jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 

Interesse? 
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar careers@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Anouk op 06-21 44 92 43.