background-image-white

Test Coordinator - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. Om onze toffe applicaties voor onze klanten te maken zoeken we een Test Coördinator die applicaties kan testen ontwikkelt op ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?

Als Test Coördinator ben je, samen met een team van testers, verantwoordelijk voor het testen van onze (nieuw gebouwde) applicaties. Deze applicaties bouwen wij voor gave klanten zoals: AZ, gemeente Zaanstad, Sawadee reizen en Atlanta United. Je houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van testactiviteiten. Je test applicaties in verschillende stadia en je weet in no time analyses en bevindingen op te stellen. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het opzetten en het aansturen van het testteam en het uitzetten van de lange termijn teststrategie. 


Wie ben jij?

  • Je hebt 3 jaar relevante ervaring als tester, bij voorkeur met het testen van webapplicaties;
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal; 
  • Je bent gestructureerd, bent kritisch en hebt een sterk analytisch vermogen; 
  • Je bent gedreven, gaat voor kwaliteit en je bent trots op je resultaten;
  • Je hebt een proactieve en positieve houding!

 

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events.

Heb je andere vragen?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Reus op: +316 21 44 92 43 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com

Test Coördinator - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anouk Reus op:
 +316 21 44 92 43 of mail je vraag naar
careers@bettyblocks.com.