background-image-white

Support Engineer - Alkmaar

 Steeds meer bedrijven en software-ontwikkelaars maken gebruik van Betty Blocks als no-code ontwikkelplatform, zodat ook zij sneller in staat zijn om te innoveren.  Help jij onze klanten en partners snel weer op weg als ze vast dreigen te lopen bij het gebruik van ons platform?


Wat ga je doen?

Als klanten vragen hebben, zullen ze met jou als 1e lijns support engineer contact opnemen, dit doen ze o.a. via onze in-app chatfunctionaliteit. Een groot deel van de vragen kan jij vanuit je opgedane ervaring direct beantwoorden, in andere gevallen zul je eea. moeten opzoeken in beschikbare documentatie. Sommige vragen gaan verder dan de onze manuals, in dat geval schakel je met één van onze Betty-Blocks platform-guru’s.

Je gaat systematisch te werk, je logged alle vragen & issues zodat alles met de juiste prioriteit wordt opgepakt. Naast het opvolgen van vragen, zorg jij er mede voor dat onze manuals up-to-date zijn en alle FAQ’s goed zijn verwoord.  Verder heb je een signalerende functie, als je vaak dezelfde vraag of verzoek ziet langskomen maak je een feature- of change-requests aan.


Wie ben jij?

Bovenal, vind jij het leuk om mensen te helpen en vragen te beantwoorden, verder…..

 • Een gezellige collega met een flinke dosis humor;
 • Ben je goed in Engels;
 • Je werkt zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en bent positief ingesteld;
 • Je bent gemotiveerd om het vraagstuk van de klant op te lossen en daarmee de klant een stap verder te helpen;
 • Je hebt ervaring in webdevelopment (HTML/CSS);
 • Je bent een echte teamplayer, wanneer er problemen zijn die jij zelf niet kan oplossen bespreek jij deze met jouw (directe en indirecte) collega’s;
 • Je bent goed in staat om procesmatig te werken;
 • Een ambitieus en energiek talent, je bent eager om nog meer te leren;
 • In staat om kansen te zien en op te pakken, ben jij onze volgende platform guru?

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?

 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.

 3. Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari 2018 jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch?

 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 

  Join our team!

 Geïnteresseerd? Stuur een korte motivatie en je CV naar careers@bettyblocks.com. Neem voor aanvullende vragen over deze vacature contact op met Dennis van Rietschoten, onze Recruiter: 06-25 77 83 72