background-image-white

Stagiair(e) Office Assistant - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Wil jij met ons meegroeien tijdens je stage? Op onze Front Office afdeling hebben we ruimte voor een enthousiaste en ambitieuze stagiair(e) Office Assistant. 

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage kan je onwijs veel doen. We zullen samen met jou kijken naar welke verantwoordelijkheden je op kan pakken. Hieronder een overzicht van de mogelijke werkzaamheden:

  • Je gaat onze gasten ontvangen, voorzien van een kopje koffie en ligt de desbetreffende collega in over zijn of haar komst;
  • Je beheert onze (zelfgemaakte) agenda app en zorgt ervoor dat er geen ruimtes dubbel zijn geboekt;
  • Je bent betrokken bij evenementen op onze locatie en zorgt ervoor dat deze goed verlopen;
  • Je gaat aan de slag met het beheren van agenda’s van onze managers;
  • Je gaat ondersteunen in het boeken van internationale reizen (vliegtickets en hotelovernachtingen);
  • Je beantwoordt alle inkomende telefoontjes van Betty Blocks en volgt deze op.

Heb jij ergens een passie voor en wil jij je daar mee bezighouden? Heb jij bepaalde opdrachten mee vanuit je opleiding? Wij staan open voor jouw input en zullen hier samen naar kijken.

Wie ben jij?

  • Een derde of vierdejaars student Management Assistent / Office Manager Niveau 4;
  • Je bent gemotiveerd en werkt nauwkeurig;
  • Je neemt initiatief en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Minimaal een beschikbaarheid van 4 maanden.

Waarom je hier wilt werken
Door de veelzijdigheid in de taken krijg je veel mee van het reilen en zeilen van een Front Office afdeling. Verder zit het met onze stagevergoeding, Macbook, in-house sportschool, tof pand en dito werkplekken zit wel snor. Daarnaast kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) gratis lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Stagiair(e) Office Assistant - Alkmaar

Wil jij je jezelf verder ontwikkelen bij Betty Blocks?

Heb je vragen?
Voor vragen over deze stage kun je contact opnemen met Perry Hofman op +316 25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com