background-image-white

Senior Account Executive - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Senior Account Executive die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Sr. Account Executive ben jij verantwoordelijk voor de groei van Betty Blocks. Jij staat veelvuldig in contact met interessante partijen in de BeNeLux-regio, je krijgt goede leads aangeleverd van je Inside Sales-collega's, samen gaan jullie deze verder onderzoeken en de klant laten inzien dat ons platform de oplossing biedt voor zijn probleem. Je bent het menselijke visitekaartje van Betty Blocks. Jij bent degene die bedrijven introduceert aan ons innovatieve platform, door middel van een goede (online) presentatie en heldere propositie.

Verder ben je sterk in het analyseren van de behoeften van de klant en gebruik je deze kennis om de toegevoegde waarde van ons product goed over de bühne te krijgen. Als Account Executive krijg je de vrijheid om samen met je team een eigen strategie te bepalen om zo de beste resultaten te behalen.

Wie ben jij?

  • Minimaal 7 jaar ervaring in het verkopen van software en daardoor aantoonbare kennis van IT en het verkopen van SaaS;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou.
  • Jij bent in staat om alle mogelijke toepassingen van ons platform op een kraakheldere manier over te brengen op onze klanten;
  • We zijn een internationale organisatie met klanten binnen en buiten de BeNeLux, daarom spreek je naast Nederlands, ook vloeiend Engels;

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, splinternieuwe Macbook & Iphone, in-house sportschool inclusief trainer, tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Sr. Account Executive BeNeLux - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.