background-image-white

Software Test Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Software Test Engineer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Test Engineer ben je, samen met je scrumteam en test coördinator verantwoordelijk voor feilloze livegang van onze (nieuw gebouwde) applicaties. Deze applicaties bouwen wij voor gave klanten zoals: AZ, gemeente Zaanstad, Sawadee reizen en Atlanta United. Je houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van testactiviteiten. Je test applicaties in verschillende stadia en je weet in no time analyse, bevindingen en aanbevelingen op te stellen. 

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met software testing, bij voorkeur met het testen van webapplicaties en wilt je (verder) verdiepen in security- en automation testing;
  • In elk geval beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van Load/Stress testing met tools zoals JMeter is een pre;
  • Idealiter heb je kennis van Javascript;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal; 
  • Je hebt een proactieve en positieve houding!

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Software Tester - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com