background-image-white

Software Test Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeiden!
En dit is pas het begin. Om er zeker van te zijn dat alle opgeleverde applicaties bug-free en veilig zijn, zoeken we een Tester die applicaties gaat testen die zijn gebouwd op ons no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?

Als Test Engineer ben je, samen met je scrumteam en test coördinator verantwoordelijk voor feilloze livegang van onze (nieuw gebouwde) applicaties. Deze applicaties bouwen wij voor gave klanten zoals: AZ, gemeente Zaanstad, Sawadee reizen en Atlanta United. Je houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van testactiviteiten. Je test applicaties in verschillende stadia en je weet in no time analyse, bevindingen en aanbevelingen op te stellen. 

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met software testing, bij voorkeur met het testen van webapplicaties en wilt je (verder) verdiepen in security testing;
  • In elk geval beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van Load/Stress testing met tools zoals JMeter is een pre;
  • Idealiter heb je kennis van Javascript;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal; 
  • Je hebt een proactieve en positieve houding!

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Software Tester - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com