background-image-white

Senior Software Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we een ervaren Software Developer die zijn inzicht en ervaring wilt toepassen om onze maatwerk ontwikkeltrajecten naar een hoger niveau te brengen en mee te denken in de complexe structuren die onze projecten met zich meebrengen. 

Wat ga je doen?

Wij ontwikkelen applicaties op ons eigen no-code ontwikkelplatform Betty Blocks. Hiermee zijn we in staat om in korte tijd, toffe & technische oplossingen voor onze klanten te realiseren. Als senior developer denk je samen met de developmentteams complexe datastructuren uit en  begeleidt je zonodig het ontwikkelproces. Je coacht de developers in uiteenlopende projecten en stelt de juiste vragen zodat de beste technische keuzes worden gemaakt.

Je werkt dus nauw samen met onze developers die werken aan klantprojecten, daarnaast sta je ook veelvuldig in contact met de Product Owners van ons eigen No-Code platform, om input te geven voor de roadmap en ervoor te zorgen dat de technische uitdagingen tijdig worden geïmplementeerd.

Verder zal je ook geregeld jouw inzichten, ervaringen en best practices delen met onze klanten en partners om ervoor te zorgen dat ook zij het beste uit ons platform halen. 

  Wat zoeken wij?   Wat bieden wij?
icons8-communication-skill-filled-50

Je bent een gezellige collega met een gezonde dosis humor, vindt het leuk om regelmatig contact te hebben met klanten en bent in staat je te verplaatsen in het proces en de beleving van de klant;

icons8-macbook-filled-50  25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook en een in-house sportschool.
Verder krijg je naast salaris een reiskostenvergoeding en hebben we een pensioenregeling;
icons8-brain-filled-50

Je laat je graag uitdagen door complexe datastructuren & processen en vind het leuk om best practises met je collega's te delen;

icons8-tableware-filled-50 Wij regelen elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch;
icons8-businessman-filled-50 Jij gelooft in de toegevoegde waarde van No-Code in de wereld van applicatieontwikkeling;

icons8-student-male-64

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

 

En verder ...

  • Heb je meerdere jaren ervaring als software engineer en lijkt het je een uitdaging om je te verdiepen in no-code applicatieontwikkeling;
  • Toon je graag initiatief om deze functie naar eigen inzicht verder vorm te geven;
  • Ben je klantgericht en vind je het leuk om als ambassadeur van ons platform op te treden;

Senior Software Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.