background-image-white

Support Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een Service Engineer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Service Engineer ben je ervoor verantwoordelijk dat alle klantvragen op een juiste manier worden opgelost. Deze vragen komen binnen via de telefoon, de mail en het interne systeem. Kleine (technische) vragen los je zelf op, kom je er niet uit dan zet je hem door naar de juiste partij. Dit zijn veelal Developers of Customer Succes Managers.

Na het eerste contact ga je aan de slag met;

  • Het begroten van de issue;
  • Akkoord halen bij de klant op de begroting;
  • De issue uitzetten bij de juist partij;
  • De klant op de hoogte houden van de planning;
  • De Developers / Succes Managers aanjagen om de issue op te lossen.

Je hebt dus vaker contact met dezelfde klant en je bouwt aan een relatie. Naast deze werkzaamheden houdt je de S&O Contracten up-to-date. Waar nodig maak je offertes op voor nieuwe contracten en verlengingen.

Een afwisselende job waar geen dag hetzelfde is, je werkt voornamelijk reactief. Je bent vrij zelfstandig in je rol en kan door de dynamiek jezelf snel ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit. Jij weet elke boodschap perfect over te brengen;
  • Klantvriendelijkheid staat bij jou voorop. Je komt binnen no-time tot de kern van het probleem en stelt de klant gerust;
  • Prioriteiten stellen en aanpassen is voor jou geen probleem. Je houdt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting: Communicatie, Business Studies, BIM of soortgelijk;
  • Je bent Tech-savy en hebt bij voorkeur kennis van HTML/CSS/JavaScript.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Service Engineer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op
 +316 25 77 83 75 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.