background-image-white

Senior Software Engineer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Senior Software Engineer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?

In een team van top ontwikkelaars ga je werken aan allerlei uitdagende problemen en ga je je bezighouden met software ontwikkeling en architectuur. Wij werken met de nieuwste technologieën, zoals React, Redux, Elixir, Erlang en OTP.

Onze development teams hebben elk hun eigen focus op een bepaald domein binnen ons platform. Samen werk je aan het beste en coolste no-code platform Betty Blocks waarbij je ook meedenkt over de technische architectuur van ons platform. Daarnaast willen wij ons platform migreren naar een microservices georiënteerde architectuur, daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! 

Wie ben jij?

  • Je hebt in elk geval kennis van JavaScript, hebt gewerkt met verschillende backend development talen en wilt graag alles te weten komen over Elixir;
  • Ervaring met architectuur, ontwerp en geïnteresseerd om hands-on mee te werken;
  • Bonuspunten als je ervaring hebt met microservices, cloud platformen en met verschillende design patterns hebt gewerkt;
  • Je bent sterk in communicatie, een verbinder en daarnaast ben je bereid om een stapje extra te zetten voor het beste resultaat;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal;

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Senior Software Engineer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op
+316 25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com