background-image-white

Scrum Master - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaak! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een ervaren Scrum Master die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor twee of drie teams binnen ons product development team. Jij weet als geen ander wat er speelt; je signaleert, anticipeert én bewaakt focus voor het team, zodat de afgesproken sprintdoelen worden behaald. Hierbij werk je nauw samen met zowel de Product Owner als het team om op de meest efficiënte manier tot het beste resultaat te komen en impact te creëren voor de business. Jij bent het aanspreekpunt binnen het team en zorgt voor heldere communicatie en het navolgen van de Agile Way of Working.

Na het startschot van de sprint ondersteun je het team bij de realisatie van het werk en facilitair je de scrum-events. Dankzij jouw coaching en feedback worden je teams krachtig en steeds meer ‘zelforganiserend’.
 
Om optimaal invulling te geven aan deze functie combineer je inhoudelijk inzicht met organisatorische kwaliteiten, je bent scherp en hebt een kritische blik als het om Agile processen gaat. Je kunt overtuigend onderbouwen waarom je beslissingen neemt, zowel richting Product Owner als naar de teamleden. Daarnaast assisteer je bij teamoverstijgende zaken, roadmapsessies, stakeholder meetings en begeleid je andere scrum masters binnen Betty Blocks.
 

Wie ben jij?

  • Je neemt obstakels weg en zorgt ervoor dat niks in de weg staat voor je teamleden om hun werk te doen;
  • Je stuurt op efficiëntie en doet er alles aan om de output te optimaliseren;
  • Je motiveert anderen om doelen te formuleren en er alles aan te doen deze te behalen;
  • Je bent in het bezit van je PSM-certificaat en hebt minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master;
  • Je denkt resultaat gestuurd en bent een kei in plannen en organiseren;
  • Je hebt affiniteit met IT en software.

     

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events.

Scrum Master - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Vragen?
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman (Recruiter) op 06-25 77 83 75 of mailen naar careers@bettyblocks.com.