background-image-white

Scrum Master - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van onze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. Om onze groeiambitie waar te kunnen maken zoeken we daarom een Scrum Master die ervoor gaat zorgen dat in 2023 iedereen een applicatie kan ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Wij zijn binnen Betty Blocks dermate enthousiast over Scrum, dat we ook de niet-development teams scrum willen laten werken. Je kunt hierbij denken aan teams zoals Marketing, Sales, HR, etc.  Daarom zijn wij op zoek naar een Scrum Master ter uitbreiding van ons team.

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor twee of drie teams. Jij weet als geen ander wat er speelt; je signaleert, anticipeert én bewaakt focus voor het team, zodat de afgesproken sprintdoelen worden behaald. Hierbij werk je nauw samen met zowel de Product Owner als het team om op de meest efficiënte manier tot het beste resultaat te komen en impact te creëren voor de business. Jij bent het aanspreekpunt binnen het team en zorgt voor heldere communicatie en het navolgen van de Agile Way of Working.
 
Na het startschot van de sprint ondersteun je het team bij de realisatie van het werk en zorg je ervoor dat alles volgens afspraak verloopt, denk aan: het organiseren van sprintplanning sessies, daily stand ups, sprintreviews en retrospectives. In deze teamevaluaties ben jij degene die continue verbeteren ten aanzien van de werkwijze stimuleert. Dankzij jouw coaching en feedback worden je teams krachtig en steeds meer ‘zelforganiserend’.
 
Om optimaal invulling te geven aan deze functie combineer je inhoudelijk inzicht met organisatorische kwaliteiten, je bent scherp en hebt een kritische blik als het om Agile processen gaat. Je kunt overtuigend onderbouwen waarom je beslissingen neemt, zowel richting Product Owner als naar de teamleden.
 

Wie ben jij?

  • Je stuurt op efficiëntie en doet er alles aan om de output te optimaliseren;
  • Je neemt obstakels weg en zorgt ervoor dat niks in de weg staat voor je teamleden om hun werk te doen;
  • Je motiveert anderen om doelen te formuleren en er alles aan te doen deze te behalen;
  • Je denkt resultaat gestuurd en bent een kei in plannen en organiseren;
  • Je hebt affiniteit met IT en software, maar schroomt niet om ook andere teams onder je hoede te nemen.

     

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events.

Scrum Master - Alkmaar

Let us know why you are right for the job

Vragen?
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten (Recruiter) op 06-25 77 83 72 of mailen naar careers@bettyblocks.com.