background-image-white

Scrum Master - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van onze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. Om onze groeiambitie waar te kunnen maken zoeken we daarom een Scrum Master die ervoor gaat zorgen dat in 2023 iedereen een applicatie kan ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Wij zijn binnen Betty Blocks dermate enthousiast over Scrum, dat we ook de niet-development teams scrum willen laten werken. Je kunt hierbij denken aan teams zoals Marketing, Sales, HR, etc.  Als Scrum Master bij Betty Blocks ben je ervoor verantwoordelijk dat je scrum team(s) hun werk succesvol kunnen uitvoeren. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse stand-up wordt gehouden en helpt het team en de Product Owner om de backlog te verrijken, zodat de sprint-planning sessie efficiënt verloopt. Verder bewaak je het team voor invloeden van buitenaf zodat ze ongestoord aan het sprint doel kunnen werken.

Je faciliteert en begeleid de retrospective. Je staat daarbij stil bij wat het team de afgelopen sprint geleerd heeft en helpt ze bij het maken van afspraken om het in de toekomst anders en nog beter te doen. Op die manier blijven we onze werkwijze verbeteren zodat we ook zelf beter en sneller kunnen innoveren.

Wie ben jij?

  • Je stuurt op efficiëntie en doet er alles aan om de output te optimaliseren;
  • Je neemt obstakels weg en zorgt ervoor dat niks in de weg staat voor je teamleden om hun werk te doen;
  • Je motiveert anderen om doelen te formuleren en er alles aan te doen deze te behalen;
  • Je denkt resultaat gestuurd en bent een kei in plannen en organiseren;
  • Je hebt affiniteit met IT en software, maar schroomt niet om ook andere teams onder je hoede te nemen.

     

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events.

Scrum Master - Alkmaar

Let us know why you are right for the job

Vragen?
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten (Recruiter) op 06-25 77 83 72 of mailen naar careers@bettyblocks.com.