background-image-white

Business Development Trainee - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Sales Trainee die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Je gaat je bezighouden met het genereren en kwalificeren van leads voor het Betty Blocks platform. Je herkent kansen in de markt en speelt hier actief op in. Je verkoopt het platform Betty Blocks telefonisch en via de mail door demo’s te geven over hoe het platform werkt.

Wie ben jij?

 • Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit. Jij weet elke boodschap perfect over te brengen;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
 • Je bent prima in staat om complexe zaken op hbo niveau begrijpelijk te maken;
 • Je hebt ervaring binnen sales in de vorm van relevante (bij)banen;
 • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor.

We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden
  Toen we in februari van dit jaar naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar recruitmentbb@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met onze recruiter Perry Hofman op 06-25 77 83 75.

Business Development Trainee - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op 
06-25 77 83 75 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.