background-image-white

Sales Operations Specialist - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt!

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Sales Operations Specialist die meebouwt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Sales Operations / Revenue Operations Specialist focus jij je op het verbeteren van ons  Sales- en Marketingprocessen in de breedste zin van het woord. Je staat in contact met de afdeling Revenue (Marketing & Sales), Revenue Enablement, Revenue Analytics en Operations. In deze rol ben jij een brug tussen eerder genoemde afdelingen en onze VP of Revenue (Ralph Duin). 

Jij zorgt ervoor dat alle Revenue afdelingen goed met elkaar samenwerken en neemt procesmatig werk uit handen van de VP. Belemmeringen voor de juiste samenwerking signaleer en rapporteer je tijdig en je gaat, samen met de verschillende afdelingen, op zoek naar de juiste oplossing. Verder heb je een visie op de afdeling Revenue Operations, ben je in staat deze te vertalen naar strategische topics en breng je deze onder de aandacht bij de belanghebbende. 

Jouw inspanningen zijn erop gericht om de Revenue afdelingen te stroomlijnen en deze te activeren meer omzet (ARR) te draaien. Omdat de afdeling Revenue Operations nog niet staat zal jij veel gaan pionieren. We zoeken daarom ook iemand die ervaring heeft met het opzetten van een afdeling en nieuwe processen. 

Wie ben jij?
Je hebt meerdere jaren ervaring in een IT/SaaS Revenue omgeving en vindt het leuk om je kennis toe te passen en verder uit te breiden. Verder is het volgende belangrijk;
  • Je bent analytisch & organisatorisch sterk;
  • Ervaring met het opzetten van nieuwe afdeling en processen;
  • Goed met CRM-systemen (bij voorkeur HubSpot) & Business Intelligence tooling;
  • Je weet hoe je mensen moet motiveren en activeren;
  • Je hebt een visie op de afdeling Revenue en draagt deze uit naar jouw collega's.  

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sales Operations Specialist - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op:
 +316 25 77 83 75 of mail je vraag naar
careers@bettyblocks.com.