background-image-white

Sales Operations Analyst - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Om onze internationale groeiambities te realiseren zoeken we een Sales Operations Analyst die ons salesproces verder gaat stroomlijnen en ideeën verder gaat uitwerken tot bruikbare oplossingen.

Wat ga je doen?
Als Sales Operations Analyst focus jij je op het verbeteren van ons  salesproces in de breedste zin van het woord. Je deep-dived in onze salesfunnel en weet door analyses op de data in ons CRM precies waar & waarom prospects afhaken. Je adviseert en informeert ons salesteam pro-actief met je heldere conclusies en deelt best-practices met onze salesteams in Nederland, UK & US.

Verder zijn er genoeg ideeën die nog uitgewerkt moeten worden zodat we meer inzichten of tools krijgen zodat we onze (mogelijke) nieuwe klant nog beter leren begrijpen. Je werkt in deze functie nauw samen met o.a. onze sales enablement professional om de juiste tools & content te verzorgen.

Wie ben jij?
Je hebt meerdere jaren ervaring in een (IT) sales omgeving en vindt het leuk om je kennis toe te passen en verder uit te breiden. Verder is het volgende belangrijk;
  • Je bent analytisch & organisatorisch sterk;
  • Goed met CRM-systemen (bij voorkeur hubspot) & Business Intelligence tooling;
  • Je weet hoe je mensen moet motiveren en activeren;
Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Sales Operations Analyst - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.