background-image-white

Sales Content Marketeer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Sales Content Marketeer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Sales Content Marketeer geef jij het sales team de hulpmiddelen en handvatten zodat het maken van sales effectiever zal verlopen. Dit kan in de vorm zijn van technologie, salesprocessen en content. In deze rol ligt voornamelijk de focus op content creatie (schrijven van artikelen en teksten). 

Jij zorgt voor de beschikbaar en alignment van de volgende diensten en/of materialen:
Brochures, websites, sales scripts, gestandaardiseerde sales rapporten, case studies, whitepapers, tools, demo’s, eBooks en email templates.

Je doet zowel onderzoek in de markt als intern en verzamelt best practices. Jij zorgt ervoor dat de sales afdeling maximaal kan presteren.

Wie ben jij?
Je ben bekend met sales processen en vindt het leuk om je kennis te delen. Jij bent de bruggenbouwer tussen de afdeling sales en marketing. Verder is het volgende belangrijk;
- Je bent communicatief sterk;
- Je bent sterk in het schrijven van (Engelse) teksten; 
- Je doet graag onderzoek en vindt het leuk om te interviewen; 
- Je hebt wat design skills voor het opmaken van documenten en presentaties; 
- Werkervaring in een IT omgeving is mooi meegenomen maar geen must.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar careers@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met onze recruiter Perry Hofman op 06-25 77 83 75. 

Sales Content Marketeer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op
06-25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.