background-image-white

Recruitment stagiaire - Alkmaar

Op onze HR afdeling hebben we plek voor een Recruitment stagiaire die wil bijdragen aan het succes van een snel groeiende organisatie! Per maand zoeken we ongeveer 10 nieuwe collega’s, ten opzichte van de huidige 200 medewerkers!

Je wordt onderdeel van het HR en Recruitment team, bestaande uit een HR Officer, een HR medewerker, drie Recruiters en een HR Manager. Tijdens jouw stage kun je onwijs veel doen, denk hierbij aan het searchen naar kandidaten op LinkedIn en hen benaderen voor een baan bij Betty Blocks, het voeren van vacature intakes met hiring managers, het (leren) schrijven van goede vacatureteksten, het inplannen en bevestigen van sollicitatiegesprekken en het bijwonen van sollicitatiegesprekken. Hoe meer je laat zien, hoe meer je kan en mag gaan doen, zoals het (onder begeleiding) voeren van sollicitatiegesprekken en bespreken van assessment rapporten!

Bij Betty Blocks wordt initiatief enorm gewaardeerd! Geef vooral aan wat je wilt leren en doen tijdens je stage en dan gaan we ervoor zorgen dat dat gebeurt!

Wie ben jij?

  • Een tweede of derdejaars hbo student op zoek naar een meewerkstage óf een hbo afstudeerder die naast het verrichten van een tof HR onderzoek enkele dagen wil meewerken om ervaring op te doen;
  • Jij vindt jouw eigen ontwikkeling enorm belangrijk en wilt het maximale uit je stage tijd halen;
  • Je wilt ervaring opdoen in een snel (internationaal) groeiend bedrijf, met toffe uitdagingen op het gebied van recruitment.

Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding van €350 euro per maand;
  • Een omgeving waar je daadwerkelijk veel leert tijdens je stage;
  • Vrijdagmiddagborrels, buffels en andere personeelsfeestjes waar je u te zegt;
  • Vakantiedagen tijdens je stage periode;
  • In het geval van een afstudeerstage: Veel kansen om daarna bij Betty Blocks te blijven.

Recruitment stagiaire - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Vragen?
Vragen over een stage op Recruitment bij Betty Blocks? Neem contact op met Perry via perry.hofman@bettyblocks.com of bel op 06-25778375.