background-image-white

Projectmanager - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Projectmanager die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een projectmanager die projecten kan sturen van start tot oplevering. Belangrijk is dat je goed om kan gaan met mensen; je bent namelijk de spil tussen de klant en onze developers die de oplossingen voor onze klanten bouwen.

Je bent secuur en doelgericht in wat je doet en je bent in staat om met mensen met verschillende achtergronden samen te werken. Je weet bruggen te bouwen en doelen te bereiken, maar je gaat een goede discussie met onze klanten ook niet uit de weg.

Als projectmanager ben je direct betrokken bij de applicaties die we voor onze klanten creëren. Je vindt het daarom geen probleem om af en toe mee te schrijven aan user stories en mee te testen voor de oplevering. Daarnaast vinden we jouw visie heel belangrijk en deze horen we graag!

De functie

 • Je stelt gedetailleerde projectplanningen en –doelstellingen op in overleg met de klant en het team;
 • Je houdt veranderingen in je project (zoals scope, tijd en budget) nauwkeurig in de gaten en stemt deze tijdig met het team en de klant af;
 • Je stuurt actief op de betrokkenheid van de klant als onderdeel van het product team en weet hierin alle projectleden eenduidig aan het werk te zetten;
 • Behaalde successen maak je direct bekend bij het team en je stuurt tijdig bij in het geval van escalaties;
 • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de gemaakte uren en kosten ten opzichte van de begroting en de periode status update hiervan;
 • Je neemt beslissingen namens en met de klant aangaande budgetoverschrijdingen en scope changes;
 • Je overlegt en plant nauwkeurig met je rechterhand in het projectteam, de Lead Developer.


Wie ben jij?

 • 40 uur per week beschikbaar en zo nu en dan flexibel inzetbaar;
 • Sterke analytische vaardigheden, je stelt je onafhankelijk op en je bent bereid om nieuwe dingen te leren;
 • Communicatief zeer sterk en gewend om aan verschillende projecten tegelijkertijd te werken;
 • Nauwkeurig documenteren van de voortgang van projecten (Pietje Precies);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Ervaring in het werken met agile en/of waterfall methodieken is een pre.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Projectmanager - Alkmaar

Laat ons weten waarom jij de juiste persoon voor de functie bent

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op: +316 25 77 83 75 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.