background-image-white

Partner Account Manager - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een Partner Account Manager die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Partner Account Manager ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van bestaande relaties en het aansluiten van nieuwe partners in de BeNeLux. Je bouwt relaties verder uit met de partners van Betty Blocks en bent verantwoordelijk voor de training en het succesvol maken van nieuwe partners. Je gaat in de beginfase met de partner mee naar klantafspraken en zorgt ervoor dat de partners Betty Blocks succesvol gaan verkopen. Ook na die beginfase ben je veel op pad en regelmatig bij de partner te vinden. Je gaat een langdurige relatie met de partners aan, waarbij je hen ondersteunt en stimuleert om het maximale uit het verkoopproces te halen.  

Wie ben jij?

 • Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit. Jij weet elke boodschap perfect over te brengen;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
 • Je bent prima in staat om complexe zaken op hbo niveau begrijpelijk te maken;
 • Je hebt bewezen ervaring in het wederverkopen van producten of in indirecte verkoop van software en/of hardware.
 • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.

Waarom je hier wilt werken

Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:

 1. Meewerken aan de visie
  We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! Doe je mee?
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden 
  Toen we in februari van 2018 naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 


Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar careers@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kun je contact met ons opnemen via 088 465 44 00