background-image-white

Partner Account Manager - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie zoeken we daarom een Partner Account Manager die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als Partner Account Manager ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van bestaande relaties en het aansluiten van nieuwe partners in de BeNeLux. Je bouwt relaties verder uit met de partners van Betty Blocks en bent verantwoordelijk voor de training en het succesvol maken van nieuwe partners. Je gaat in de beginfase met de partner mee naar klantafspraken en zorgt ervoor dat de partners Betty Blocks succesvol gaan verkopen. Ook na die beginfase ben je veel op pad en regelmatig bij de partner te vinden. Je gaat een langdurige relatie met de partners aan, waarbij je hen ondersteunt en stimuleert om het maximale uit het verkoopproces te halen.  

Wie ben jij?

  • Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit. Jij weet elke boodschap perfect over te brengen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandig werken is niet meer dan logisch voor jou. Is ook wel nodig, aangezien je bij ons al gauw in het diepe gegooid wordt;
  • Je bent prima in staat om complexe zaken op hbo niveau begrijpelijk te maken;
  • Je hebt bewezen ervaring in het wederverkopen van producten of in indirecte verkoop van software en/of hardware.
  • Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Partner Account Manager - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op
06-25 77 83 75
 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com