background-image-white

No-Code Traineeship - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Wij hebben meerdere opleidingsplekken beschikbaar om je te laten (om)scholen tot No-Code Developer. Wil jij je betaald laten opleiden tot No-Code Developer en toffe applicaties voor onze klanten gaan maken?  Lees dan verder! 

Wat ga je doen?
Je start in onze Betty Blocks Academy, hier zorgen we ervoor dat je in maximaal 3 maanden wordt opgeleid tot no-code developer: we leren je de basisbeginselen van datamodelleren, applicatieontwikkeling én zorgen ervoor dat je ons eigen no-code ontwikkelplatform Betty Blocks helemaal eigen maakt. 

Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
EN_Interview16x9_Final

 

Art was scheikunde docent, maar is nu No-Code Developer bij Betty Blocks. Kijk hier hoe hij zijn overstap heeft ervaren! 

Na je opleidingsperiode ga je aan de slag in één of meerdere projectteams. Je werkt samen met je collega's aan uiteenlopende applicaties. Je bent dan in staat om in korte tijd, toffe oplossingen voor onze klanten te realiseren. Als no-code developer ben jij verantwoordelijk voor het technische aspect van deze oplossing en bouw je voor onze klanten, zonder te programmeren, in korte tijd, webapplicaties op ons eigen Betty Blocks ontwikkelplatform.

Wie ben jij?

  • Je hebt enige ervaring in (web)development nodig én je beschikt over HBO werk- & denkniveau. Verder ben je toegewijd en vastbesloten dat applicatieontwikkeling jouw ding gaat worden;
  • Je bent een gezellige collega met een gezonde dosis humor, vindt het leuk om regelmatig contact te hebben met klanten en bent in staat je te verplaatsen in het proces en de beleving van de klant;
  • Je werkt zelfstandig, hebt een pro-actieve houding en bent positief ingesteld;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

Waarom je hier wilt werken
Je krijgt vanaf  dag 1van je opleiding al salaris! Daarnaast krijg je jaarlijks 25 vakantiedagen, op je 1e werkdag een splinternieuwe Macbook, hebben we een in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. 

No Code Traineeship - Alkmaar

Wil jij je laten opleiden tot no-code developer?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op 06-25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.