background-image-white

Legal Counsel Contracting - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Legal Counsel Contracting die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Je zal fungeren als de contracten jurist van onze snelgroeiende en internationaal opererende IT organisatie. Je gaat aan de slag als de enige jurist binnen Betty Blocks en schakelt direct met de CEO en VP Sales. Verder houd je je bezig met het volgende:

  • Het beoordelen, opstellen en in samenspraak met de professionals uitonderhandelen van SaaS overeenkomsten zoals opdrachtbevestigingen, algemene voorwaarden, SLA’s, geheimhoudingsovereenkomsten, RFP’s en verwerkersovereenkomsten;
  • Advisering over het interpreteren van contractdocumenten, de juridische en commerciële risico’s verbonden aan (voorgestelde) dienstverlening, de mogelijke gevolgen daarvan en het doen van voorstellen tot risico beperkende maatregelen.


Wie ben jij?

  • Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring met contract en/of ICT recht (bij voorkeur internationaal);
  • Je hebt hands-on ervaring met contractenrecht in een sales omgeving; 
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar;
  • Je hebt een afgeronde studie rechten in relevante richting;
  • Je bent op zoek naar een leuke uitdaging in loondienst en wilt met de organisatie meegroeien.


Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Legal Counsel Contracting - Alkmaar

Let us know why you are right for the job

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op:
 +316 25 77 83 75 of mail je vraag naar
careers@bettyblocks.com