background-image-white

Lead Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin.

Om het ontwikkelproces van maatwerkapplicaties voor onze klanten te begeleiden zijn we op zoek naar een Lead Developer.

Wat ga je doen?
Wij ontwikkelen applicaties op ons eigen no-code ontwikkelplatform Betty Blocks. Hiermee zijn we in staat om in korte tijd, toffe & technische oplossingen voor onze klanten te realiseren. Als lead developer ben jij verantwoordelijk voor het technische aspect van deze oplossing en begeleidt je het ontwikkelproces. Je bent de middelspeler van het sterrenteam en overziet vanuit daar het hele proces en bewaakt de voortgang. Je begeleidt de developers in uiteenlopende projecten en stelt de juiste vragen zodat de beste technische keuzes worden gemaakt.

Wie ben jij?

  • Je hebt affiniteit met softwareontwikkeling, Idealiter heb je enige kennis van bijvoorbeeld JavaScript, HTML en CSS;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bijvoorbeeld een studie informatica of Business IT & Management (BIM) afgerond;
  • Je doorziet snel complexe bedrijfsprocessen en weet hier de juiste technische oplossing aan te koppelen en het datamodel uit te werken;
  • Je bent sterk in communicatie en daarnaast ben je flexibel en bereid om een stapje extra te zetten voor het beste resultaat;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel.

Lead Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op 06-25 77 83 72 of mail je vraag naar careers@bettyblocks.com.