background-image-white

Lead Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zo goed zelfs, dat we in 2018 met 360% zijn gegroeid en dit is pas het begin. Om het ontwikkelproces van maatwerkapplicaties voor onze klanten te begeleiden zijn we op zoek naar een Lead Developer.

  Wat zoeken wij?   Wat bieden wij?
icons8-communication-skill-filled-50 Je bent een gezellige collega met een gezonde dosis humor, vindt het leuk om regelmatig contact te hebben met klanten en bent in staat je te verplaatsen in het proces en de beleving van de klant icons8-macbook-filled-50 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool
icons8-brain-filled-50 Je hebt affiniteit met softwareontwikkeling, Idealiter heb je ooit een website met wordpress gemaakt of heb je enige kennis van bijvoorbeeld JavaScript, HTML en CSS icons8-tableware-filled-50 Wij regelen elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch
icons8-businessman-filled-50 Je hebt bij voorkeur ervaring in een leiding gevende functie binnen een ontwikkel omgeving icons8-champagne-filled-50 Elke vrijdag genieten van een legendarische borrel
Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Thomas_insta

Ontmoet Thomas van Ophem. Thomas is de manager van ons no-code team. 

Wat ga je doen?

Wij ontwikkelen applicaties op ons eigen no-code ontwikkelplatform Betty Blocks. Hiermee zijn we in staat om in korte tijd, toffe & technische oplossingen voor onze klanten te realiseren. Als lead developer ben jij verantwoordelijk voor het technische aspect van deze oplossing en begeleidt je het ontwikkelproces. Je bent de middelspeler van het sterrenteam en overziet vanuit daar het hele proces en bewaakt de voortgang. Je begeleidt de developers in uiteenlopende projecten en stelt de juiste vragen zodat de beste technische keuzes worden gemaakt.

 • Wat maakt dat jij het leuk vind om met een no-code platform zoals het Betty Blocks platform te werken?
  Het werken in Betty Blocks platform maakt het leuk wanneer je toffe applicaties kan bouwen zonder dat geprogrammeerd hoeft te worden. Ik heb nooit de intentie gehad om te gaan programmeren, maar ik wilde wel altijd iets gaan doen in de IT. Toen ik in aanraking kwam met het platform, wist ik dat dit precies iets zou zijn voor mij.
   
  Wat deed je voordat je bij Betty Blocks kwam werken?
  Ik studeerde Business IT & Management op HBO niveau en ben na het afstuderen hier vast gaan werken.
   
  Wat doe je in je vrije tijd?
  In mijn vrije tijd voetbal en zaalvoetbal ik op amateurniveau, ben ik voorzitter van een jongerenvereniging en doe ik soms vrijwilligerswerk.
  Rutger_Langedijk_Square_LR-1

  Rutger Langedijk

  Lead developer @ Betty Blocks

 • Wat maakt dat jij het leuk vind om met een no-code platform zoals het Betty Blocks platform te werken?
  Ik vind het leuk om met een no-code platform te werken omdat je heel snel al iets heel moois kan neerzetten. Alle standaard dingen die je in elke app moet maken kosten veel minder tijd waardoor je, je vooral bezig kan houden met de mooie en / of lastige zaken. En dat is veel leuker dan altijd het zelfde doen.
   
  Wat deed je voordat je bij Betty Blocks kwam werken?
  In een ver verleden ben ik afgestuurd in Bio-informatica. Maar zoals velen doe ik daar niks mee mee. Voordat ik bij BettyBlocks kwam werken werkte ik als Siebel developer en werd ingehuurd door verschillende bedrijven om aan hun Siebel CRM systeem te bouwen.
   
  Wat doe je in je vrije tijd? 
  Piano spelen, hardlopen, zaalvoetbal,  outdoor bootcamp / obstaclerun training en gamen. Ik ga het liefst minimaal 2x per jaar snowboarden. ik hou van goed eten maken, vooral fan van BBQ’en (ik maak de beste gerookte zalm ooit! :P) 
  Erwin_Kenter_Square_LR-1

  Erwin Kenter

  Lead Developer @ Betty Blocks

Doorgroeimogelijkheden

Als lead developer kun je verschillende stappen maken. Uiteraard kun je groeien in je senioriteit maar vervolgens kun je ook onder andere doorgroeien naar: 

icons8-developer-64 Trainer icons8-mind-map-64 Manager

Lead Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.