background-image-white

JavaScript Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we in 2018 met 360% groeide en dit is pas het begin. Om onze groeiambitie waar te kunnen maken zoeken we daarom een JavaScript developer die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als JavaScript developer bij Betty Blocks ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de interface van ons platform, middels de nieuwste JavaScript technieken en frameworks zoals React, Redux en ES6. Als JavaScript-goeroe ben je verantwoordelijk voor de interactie van ons platform met de eindgebruikers. De focus van het team ligt op de ‘drag-and-drop’ UI Builder die onze klanten kunnen gebruiken om UI’s zonder code te bouwen. Je komt te werken in een team van enthousiaste, jonge mensen. Het team bestaat naast JavaScript developers uit full stack developers, testers, ontwerpers, product specialisten en backend developers. Jouw ideeën in dit team worden zeer gewaardeerd en je kunt echt het verschil maken!

Wie ben jij?

  • Je hebt uitgebreide kennis van JavaScript, HTML en CSS;
  • Je bent sterk in communicatie en daarnaast ben je flexibel en bereid om een stapje extra te zetten voor het beste resultaat;
  • Je bent betrokken, neemt initiatief en hebt een focus op kwaliteit;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool inclusief trainer, ontzettend tof pand en dito werkplekken zit het wel snor. Verder kennen we een organisatiecultuur zo plat als een pannenkoek, regelen wij elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch en kan je elke vrijdag genieten van een legendarische borrel. Daarnaast gaan we regelmatig naar meetups of bezoeken we andere interessante events.

JavaScript Developer - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van Rietschoten op:
 +316 25 77 83 72 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com