background-image-white

JavaScript Developer - Alkmaar

Hi, wij zijn het oer Hollandse Betty Blocks. Houd je van Big Hairy Audacious Goals? Dit is de onze: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen. Best een flink statement, toch? Hoe het gaat met het behalen van deze BHAG? Goed! Zelfs zo goed dat we dit jaar met 227% groeide en dit is pas het begin. Voor onze groeiambitie in de BeNeLux zoeken we daarom een JavaScript developer die meewerkt aan de visie van ons door Forrester erkende no-code ontwikkelplatform.

Wat ga je doen?
Als JavaScript developer bij Betty Blocks ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de interface van ons platform, middels de nieuwste JavaScript technieken en frameworks zoals React, Redux en ES6. Als JavaScript-goeroe ben je verantwoordelijk voor de interactie van ons platform met de eindgebruikers. De focus van het team ligt op de ‘drag-and-drop’ UI Builder die onze klanten kunnen gebruiken om UI’s zonder code te bouwen. Je komt te werken in een team van enthousiaste, jonge mensen. Het team bestaat naast JavaScript developers uit full stack developers, testers, ontwerpers, product specialisten en backend developers. Jouw ideeën in dit team worden zeer gewaardeerd en je kunt echt het verschil maken!

Wie ben jij?

 • Je hebt uitgebreide kennis van JavaScript, HTML en CSS;
 • Je bent sterk in communicatie en daarnaast ben je flexibel en bereid om een stapje extra te zetten voor het beste resultaat;
 • Je bent betrokken, neemt initiatief en hebt een focus op kwaliteit;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Waarom je hier wilt werken
Met de 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, dagelijks compleet verzorgde lunch, ontzettend tof pand en dito werkplekken, in-house sportschool inclusief trainer en legendarische VrijMibo’s zit het wel snor. We noemen daarom de vier meest gehoorde redenen waarom ‘new hires’ voor ons kozen:
Meewerken aan de visie

 1. We gaan de wereld van applicatie-ontwikkeling veranderen en snel! 
  Doe je mee?
 2. Een nuchtere organisatiestructuur zo plat als een pannenkoek. 
  Die enge man die je met u moet aanspreken en waar je de kriebels van krijgt hebben we hier niet. Wees lekker jezelf, dat doen we allemaal.
 3. Nooit meer de hond in de pot vinden.
  Toen we in februari van 2018 naar Alkmaar verhuisden wisten we het al: Alkmaar barst van de potentie. Nooit meer in de file, nooit meer te laat thuis voor het avond eten. Behalve op vrijdag dan, want dan is de vrijdagmiddagborrel tot laat in de avond keihard aan. Goeie deal toch? 
 4. Een stukje thuis op werk
  Je nieuwe werkplek is je ‘home away from home’. Loop lekker op je sokken of werk relaxt op de bank. Tijdens  de lunch ben je van alle gemakken voorzien. 


Interesse?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur een korte motivatie en CV naar careers@bettyblocks.com. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marloes Zonneveld, Recruiter via 06 15 66 02 73.