background-image-white

Business Development Representative BeNeLux - Alkmaar

Hi, wij zijn Betty Blocks. We hebben niet zomaar een goal, we hebben een Big Hairy Audacious Goal: in 2023 kan iedereen een applicatie bouwen.

Als een scale up, zijn we de laatste jaren sterk gegroeid in omzet en werknemers, zijn we een strategisch partnership aangegaan met Microsoft, hebben we kantoren geopend in Engeland en Amerika, en hebben we tegelijkertijd ontzettend veel plezier gemaakt! 

Voor onze internationale groeiambitie zoeken we daarom een Business Development Representative die meewerkt aan de visie van ons, door Forrester erkende, no-code ontwikkelplatform.

  Wat zoeken wij?   Wat bieden wij?
icons8-communication-skill-filled-50 Effectief communiceren is jouw ding. Via de telefoon of mail maakt jou niks uit icons8-macbook-filled-50 25 vakantiedagen, splinternieuwe Macbook, in-house sportschool
icons8-brain-filled-50 Je bent prima in staat om complexe zaken op HBO-niveau begrijpelijk te maken icons8-money-box-filled-50 Een basissalaris tussen de 2000 en 2500 euro o.b.v. ervaring + een sales bonus
icons8-businessman-filled-50 Je hebt ervaring binnen sales in de vorm van relevante (bij)banen of stages icons8-tableware-filled-50 Wij regelen elke dag een compleet verzorgde (gezonde) lunch
icons8-language-filled-50 Zowel Nederlands als Engels rolt vloeiend van je tong en vloeit uit je pen icons8-champagne-filled-50 Elke vrijdag genieten van een legendarische borrel
Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Sacha_facebook_2 (1)

Ontmoet Sacha Venner. Sacha houdt zich bezig met Business Development bij Betty Blocks voor de Britse markt. 

Je gaat je bezighouden met het genereren en kwalificeren van leads voor het Betty Blocks platform. Je herkent kansen in de markt en speelt hier actief op in. Je benadert potentiële klanten pro-actief via email en gaat daarna het gesprek telefonisch of via Skype aan. Je geeft online platform demo’s waarin je het platform en uitgewerkte voorbeelden laat zien terwijl je de lead verder kwalificeert.

 • 
Wat maakt het werken bij Betty Blocks als Business Development Representative zo leuk?
  Werken als Sales Rep is uitdagend en leerzaam. Daarnaast heb je te maken met veel verschillende inkoop trajecten en contactpersonen waardoor je jezelf snel ontwikkeld.

  Wat heb je gestudeerd en waar heb je hiervoor gewerkt?
  Ik heb de studie Small Business en Retail Management gestudeerd aan InHolland Alkmaar. Hiervoor heb ik bij een online marketing bedrijf stage gelopen en daarvoor 10 jaar bij AMHC als trainer, coach en voorzitter jeugdbestuur.

  Wat doe je in je vrije tijd?
  Genieten met vrienden, hockeyen, borrels drinken en genieten van het weer.

  Giel_Jansen_Portrait_HR_Square_LR-1

  Giel Jansen

  Business Development Representative @ Betty Blocks

 • 
Wat maakt het werken bij Betty Blocks als Business Development Representative zo leuk?
  Veel mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen, niet een traditionele manier van verkoop en daardoor erg uitdagend. Daarnaast een jong en gezellig team, dat na werktijd ook met elkaar optrekt. 

  Wat heb je gestudeerd en waar heb je hiervoor gewerkt?
  Ik heb Moleculaire Planten Biologie gestudeerd met een specialisatie in de Food Sciences, tijdens deze studie heb ik matrassen verkocht als bijbaantje. Hier ontstond de passie voor Sales. Ik was op zoek naar een baan waar ik in korte tijd veel kon leren en kon doorgroeien, daarin hebben ik en Betty Blocks elkaar gevonden.

  

Wat doe je in je vrije tijd?
  Ik sport 5 keer per week bij de Hub na werktijd. Daarnaast ga ik zo nu en dan met collega’s op stap. Maar uiteindelijk wonen mijn vrienden en familie in het oosten van het land, daar zal ik tijdens weekenden voornamelijk te vinden zijn.
  Karsten_Rienstra_Portrait_HR_Square_LR-2

  Karsten Rienstra

  Business Development Representative @ Betty Blocks

 • Wat maakt het werken bij Betty Blocks als Business Development Representative zo leuk?
  De verschillende soorten contacten en daarmee de verschillende soorten gesprekken. Ik denk persoonlijk dat je daar ook het meeste van leert. Zelfs de soms lastigere gesprekken, deze zijn echt de beste manier om snel te leren! Als je op die manier het gesprek aangaat is ook geen gesprek vervelend!

  Wat heb je gestudeerd en waar heb je hiervoor gewerkt?
  Ik heb Sport, Management en Ondernemen gestudeerd. Daarna aan de slag gegaan binnen mijn eerste commerciële rol bij een start up. Hier wist ik gelijk dat dit soort rollen het meest geschikt zijn voor mij! Hierna heb ik nog een tijdje gewerkt bij YoungCapital. Deze job heb ik onderbroken door een mooie reis te maken. Bij terugkomst wilde ik een commercieel rol bij een energiek en jong bedrijf, snelgroeiend en een gave visie! Klinkt veeleisend. Maar dat omschrijft precies Betty Blocks. Nog steeds erg blij met mijn keuze voor deze job!

  Wat doe je in je vrije tijd?
  In mijn vrije tijd hou ik voornamelijk van gezelligheid! Als het niet met collega’s is dan met vrienden of familie. Reizen is een goede tweede. Dus als iemand nog goede tips heeft, weet mij te vinden! :wink:
  Mara Stam 2

  Mara Stam

  Business Development Representative @ Betty Blocks

 • Wat maakt het werken bij Betty Blocks als Business Development Representative zo leuk?
  Als business development representative ben je van begin tot eind betrokken in het proces van het aansluiten van nieuwe klanten. Het is mooi om te zien hoe jouw eerste mailtje en/of telefoontje uiteindelijk leidt tot een nieuwe klant voor Betty Blocks. 
   
  Wat heb je gestudeerd en waar heb je hiervoor gewerkt?
  Voordat ik bij Betty Blocks ben begonnen als Business Development Representative heb ik toerisme en recreatie gestudeerd op Hogeschool Inholland Haarlem. Op bijbanen na, is dit mijn eerst job.. en inderdaad, het heeft weinig met toerisme te maken :)
   
  Wat doe je in je vrije tijd?
  Mijn vrije tijd besteed ik met vrienden en familie het liefst in de zon, op het terras, op een festival of aan een bordspelletje..
  Manon_Hielkema_Square_LR-1

  Manon Hielkema

  Business Development Representative @ Betty Blocks

Doorgroeimogelijkheden

 Je start op de sales afdeling van Betty Blocks als Business Development Representative. Vervolgens kan je kiezen uit twee paden. Doorstromen duurt normaliter 1,5 a 2 jaar.

icons8-online-support-64 Business Development Representative icons8-businessman-64 Account Manager  (relatiebeheer) icons8-businessman-64 Account Executive (closen van de deals) 

Business Development Representative BeNeLux - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Heb je andere vragen?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Perry Hofman op:
 +316 25 77 83 75 of mail je vraag naar 
careers@bettyblocks.com.