background-image-white

HR stagiaire - Alkmaar

 Op onze HR afdeling hebben we plek voor een HR stagiaire die wil bijdragen aan het succes van een snel groeiende organisatie! Per maand starten er ongeveer 10 nieuwe collega’s, ten opzichte van de huidige 130 medewerkers, waardoor er veel uitdagingen liggen op HR vlak.

Je wordt onderdeel van het HR team, bestaande uit een HR Officer, een HR medewerker, drie Recruiters en een HR Manager. Hoe meer je laat zien, hoe meer je kan en mag gaan doen! Denk hierbij aan projecten als het up to date houden van het personeelshandboek, het administratieve proces rondom in- en uitdiensttreding van medewerkers, het beantwoorden van vragen van onze medewerkers, het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek en het bedenken van ludieke acties om onze medewerkers te verrassen. Daarnaast kun je ook presentaties gaan geven op de eerste werkdag van een nieuwe werknemer of gesprekken rondom in-, door- en uitstroom bijwonen.

Bij Betty Blocks wordt initiatief enorm gewaardeerd! Geef vooral aan wat je wilt leren en doen tijdens je stage en dan gaan we ervoor zorgen dat dat gebeurt!

Wie ben jij?

  • Een tweede of derdejaars hbo student op zoek naar een meewerkstage óf een hbo afstudeerder die naast het verrichten van een tof HR onderzoek enkele dagen wil meewerken om ervaring op te doen;

  • Jij vindt jouw eigen ontwikkeling enorm belangrijk en wilt het maximale uit je stage tijd halen;

  • Je wilt ervaring opdoen in een snel (internationaal) groeiend bedrijf, met toffe uitdagingen op het gebied van HR;

Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding van €350 euro per maand;

  • Een omgeving waar je daadwerkelijk veel leert tijdens je stage;

  • Vrijdagmiddagborrels, buffels en andere personeelsfeestjes waar je u te zegt;

  • Vakantiedagen tijdens je stage periode;

  • In het geval van een afstudeerstage: Veel kansen om daarna bij Betty Blocks te blijven. 

HR stagiaire - Alkmaar

Ben jij de juiste persoon voor de job?

Vragen?
Vragen over een stage op HR bij Betty Blocks? Neem contact op met Marloes via marloes.zonneveld@bettyblocks.com of bel op 06-15660273.